BLOG - GIRL - SITE - LINKS - YOU


xoxoxo
Sabtu, 27 Ogos 2011


mood aku nak mengedit blog sudah marriii... pagipagi buta tadi lepas sahoq aku dah terpacak dpn lappy.. \aku buat terok/ tapi mmg tetiba mood aku mai.. dapat jgak aku usya2 blog yg lawolawo.. amboiii... tau lah esok lusa sudah raya, HAHA aku bkak lagu raya dngaq satu rumah.. tak sabaq mehh.. ishh! tapikan... dah bnyak hari hujan straight, risau nih.. kalau hujan straight laguni pahampaham ja laa.. risau takut raya dlm ayaq.. HEHE.. sapa mau kan ? tapi, klau 'dia' nak bagi hujan jgak raya nanti.. takpa laa.. nak buat mcm mana.. tapi mintak2 dak laa, aminn ^^ walaupun cuaca cm ni tapi still ada smangat nak raya :p

okay.. beraleh topik.. ni aku tak puaih hati kt budak junior sekolah aku.. bukan nak mngutuk tapi nak mngata ja laa.. mmg budak form 2 n form 1 tak boleh belaga angin.. ada la yg certain student yg suka tunjuk baguih.. hampa baru form 1 tapi dah kurang ajaq ngn kami.. \bukan nak aibkan sesapa/ yg okay, okay laa budak2 form 1.. ni yg KO ni lagumana?? hishh! sakit mata laa -.- then.. asal ramai sngt tak puasa.. alasan !
´╗┐LUPA NIAT !!!
ohhhmaiii... alasan tak munasabah tao.. lupa niat terus tak puasa, hampa ingat baru umoq stahun hah ?? pelekk ! hehh.. macammacam laa.. kalau takmau puasa, takpayah puasa.. toksah dok bagi alasan lagutuu laa.. oqg gelak jaa.. tambah2 budak junior !

if yg terasa.. mintak ampun dan maaf yerk ^^ mmg aku bnyak tujukan kt budak junior yg kurang ajaq sikit..




DISCLAIMER

Welcome to my kawaii blog. Feel free to read around, if u have any questions just tag me. I do not welcome RIPPER and SPAMER, so if u are one of them, out now !!! This skin was made by me, so remember no rip or copy. Thanks a lot. If u want to link-ex, tag me

STUFFS


Web Page Counters


TAG ME

I'M TALKTIVE
No spam and rude mess
PASTE
YOUR
CBOX
CODES
HERE

PAST POST

raya + merdeka
hai hui hoi
Tutorial : wishlist
Tutorial : kata alu-aluan kepada pengunjung blog k...
Tutorial : letak icon comel kat tepi post title
Tutorial : sparkling cursor
cara nak hilangkan tarikh atas post title
Tutorial : button like kat post
Tutorial : moving word cursor
Tutorial : disable right click without alert massa...

CREDITS

Don't remove the credit !
desgin : Bach Trang
cbox layout : chick-house
idea : happy stop
domain : co.nr
favicon : chick-house