BLOG - GIRL - SITE - LINKS - YOU


penat tapi berbaloi
Isnin, 29 Ogos 2011


huhh.. penat mengemas rumah , tukar langsir , cuci longkang , buang sawang , kemas depan sampai belakang rumah , laplap tingkat , aleh sofa kot sini laa.. kot sana laa . makaiiii , bak panadol actifast , aku ni mengalahkan org2 berumur 4o-an ke atas plak . tengah dok buat keja , ada jgak org dok memekak nyanyi lagu raya , sapa lagi , adik aku laa . bukan main semangat budak tuu . kalau nyanyi tuu boleh sapu gelaran juara takpa jugak , ni.. waduh! pecing lari maa -.- tak kesah laa , ada jugak penghibur . HAHA asal bukak radio , banyak lagulagu raya kan ? kadang2 yg lagu rancak , rasa gembira sebab tak sabar nak beraya , kalau lagu2 slow tambah sedeh tuu.. rasa sayuu jaa . alhamdulillah.. aku maseh berpeluang beraya dengan full family . anakanak.. cucu.. cicik \akan datang../ semua dapat balik raya samasama . semalam aku gi rumah tok , bukak puasa ramairamai kt sana . baru aku perasan , kalau kumpul samasama , HAHA ramai betoi cucu2 tok aku .

ihh ! rinduu nak dengar takbir raya . bila dengar takbir raya , syok jaa . kita mesti banyak buat salah kt parent kan ? kadang2 rasa segan nak mintak maaf , sama la macam aku . HEHE selalu bila tiba hari raya , bangun-->mandi-->bersiap-->makanmakan-->dok depan makabah mintak ampun dan maaf.. then , i got 'duit raya' . yg tu yg nak sebenaqnya , HAHA . best la time tu . pastu , p serbu rumah jiranjiran . kalau dulu2 boleh la p ngan kawan2 beraya ngn kutip duit raya sama2 , tapi skarang ~segan aih~ besaq dah nih , haha .





DISCLAIMER

Welcome to my kawaii blog. Feel free to read around, if u have any questions just tag me. I do not welcome RIPPER and SPAMER, so if u are one of them, out now !!! This skin was made by me, so remember no rip or copy. Thanks a lot. If u want to link-ex, tag me

STUFFS


Web Page Counters


TAG ME

I'M TALKTIVE
No spam and rude mess
PASTE
YOUR
CBOX
CODES
HERE

PAST POST

xoxoxo
raya + merdeka
hai hui hoi
Tutorial : wishlist
Tutorial : kata alu-aluan kepada pengunjung blog k...
Tutorial : letak icon comel kat tepi post title
Tutorial : sparkling cursor
cara nak hilangkan tarikh atas post title
Tutorial : button like kat post
Tutorial : moving word cursor

CREDITS

Don't remove the credit !
desgin : Bach Trang
cbox layout : chick-house
idea : happy stop
domain : co.nr
favicon : chick-house