BLOG - GIRL - SITE - LINKS - YOU


MerdekaRaya
Ahad, 18 September 2011


hai korang . sory la aku selalu update lambat . aku memang 'slow' pon \aku buat terok/ . betoi la kawan2 aku ckp aku slow , biar la aku slow pon keja tetap siap :p . eh! eh! eh! lupa pulak "Selamat Hari Malaysia" semua :D . dah lepas baru aku nak cakap kan HIHI . barubaru ni sekolah aku buat jamuan MerdekaRaya . uhhh! happening . entah laa , semua acara yg sekolah buat for this year rasa best dari tahun lepas . tahun ni mybe 'prinsiple' sekolah kitorang yg baru so lain la suasana dia , hee kami sayang pengetua yg baru sebab dia rapat dengan kami . kebanyakkan sekolah kat sini semua buat hari khamis , taktau la sekolah yg buat hari lain . time ni la yg best , sebab boleh pakai baju raya , bosan p sekolah pakai baju kaler #kain kafan HAHA . kena p pukol 7.30 pagi , mak aku punya kejutkan aku pukol 6.00 pagi , uhh! #awad mak kejutkan awai sangat , sejam setengah aku kena bersiap?? watta' =.=' , saja la tu nak dera aku pagi2 . sampai2 semua dah pakai masok dewan #ish , aku sampai lambat ka? HIHI , tu la tadi marah kat mak sangat . nasib la anis pon baru sampai time tu , kalau idak.. sorang2 la aku masok dalam dengan muka slamber rock #sumpah malu . firstly , untuk naikkan semangat kitorang , cikgu2 , tetamu2 and semua pelajar2 SMKTP menyanyikan lagu2 kebangsaan samasama . aku suka lagu tema 1MALAYSIA . kami obses dengan kamera , tengok la hasil kerja kami :)
















tengs hampa . tanpa hampa , sapa aku kan? :) . Selamat Hari MerdekaRaya..






DISCLAIMER

Welcome to my kawaii blog. Feel free to read around, if u have any questions just tag me. I do not welcome RIPPER and SPAMER, so if u are one of them, out now !!! This skin was made by me, so remember no rip or copy. Thanks a lot. If u want to link-ex, tag me

STUFFS


Web Page Counters


TAG ME

I'M TALKTIVE
No spam and rude mess
PASTE
YOUR
CBOX
CODES
HERE

PAST POST

ketupat rendang
tutorial : Disable Right Click
penat tapi berbaloi
xoxoxo
raya + merdeka
hai hui hoi
Tutorial : wishlist
Tutorial : kata alu-aluan kepada pengunjung blog k...
Tutorial : letak icon comel kat tepi post title
Tutorial : sparkling cursor

CREDITS

Don't remove the credit !
desgin : Bach Trang
cbox layout : chick-house
idea : happy stop
domain : co.nr
favicon : chick-house